HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 

Ingyenes hirdetőfal - Pár keres lányt


Kategóriák:

Hirdetésfeladás
Csak a kategóriáiba illő hirdetések adhatók fel!
Hirdetése a feladás utáni órákban aktiválódik!

#24964 - Fiatal pár
Sziasztok.Egy csinos hölgyet keresünk harmadik félnek.Hogy mindenkinek jusson a kényeztetésből.min 23 max 35 Mohács és környéke .fényképes emailokat várunk.

E-mail: marshall01@freemail.hu
Szerkeszt
#24927 - Hármasban
Negyvenes átlagos pár keres bi hölgyet a nö számára,sex, barátság hosszú távra szimpátia esetén. Baranya vonzáskörzetében.

E-mail: dobosi@citromail.hu
Szerkeszt
#24920 - ÉdesHármas
Sziasztok!\r\nLányt keresünk harmadiknak, mindhármunk örömére. Telt pàr vagyunk, átlagos, telt alkatù lànyt keresünk 40-45 éves korig.

E-mail: edesharmas4445@citromail.hu
Szerkeszt
#24893 - Bisex,próbáld ki vagy csak simán élvezd.
40 éves bisexanyuci 45 éves bisexapuci keres csajt,nőt, anyukát, hölgyet biszexre.Nem gond ha kezdő vagy meg ismertetünk ezzel az élvezettel. Ha úgy szeretnéd kettesben is lehetsz a Mónikával.Emailen irj az angyalom78@gmail.com \r\nPuncid szemérem dombon fazonírozott vagy csupasz legyen, kor max 55\r\nCsak fogadni tudunk az esti órákban kilenc után. Hajdúbihar, Berettyóújfalu térségében lakunk.

E-mail: szopizniakarok@gmail.com
Szerkeszt
#24874 - Bisex
Pàr keres biszex lànyt asszonyt kor minimum44 maximum 55 Vasmegyeri nők elônyben

Cím: Körmend
Telefon: 06307506397
E-mail: nemeskarin@freemail.hu
Szerkeszt
#24848 - Edesharmas69
Bp dohányzó 50 éves duci Nőies biszex nőként keresem férjem aktív részvételével szintén duci,biszex Barátnőmet,aki alapvetően igényes,gátlásaitól már megszabadult és akivel alkalmanként hármasban igazán jól érezhetnénk egymást.\r\n\r\n

E-mail: ophra1969@gmail.com
Szerkeszt
#24845 - Lány keresi testi- leki barátnőjét...
33 éves szőke hosszú hajú ,normál testalkatú lány vagyok . Igaz van párom de már próbáltam lánnyal és nagyon jó volt. Olyan lànyt keresek aki szívesen kiprobàlnà lánnyal ,illetve nem zavarnà ha a pàrom nézné miközben kényeztetjük egymást. \r\n\r\nNem csak szex partnert keresek ,közös szimpátia esetén lehetünk barátnők is ????\r\n\r\nHa felkeltettem az érdeklődésedet kérlek írj ,anyagi támogatás megoldható .\r\nbernyke4@gmail.com

Cím: Budapest
E-mail: bernyke4@gmail.com
Szerkeszt
#24830 - Bisex, lesbi anyagimentesen.
Bisex, lesbinőt keresünk kor max 50,alkat vékony, átlagos, sportos, kicsit telt legyen,intimed csupasz vagy szemérem dombon fazonírozott. Kettesben is lehetsz a női tagunkal. Terhességi,fogyási csíkok, szeplők nem befolyásolják az ismekdesést. Tudj utazni vagy ha Komádi, Biharkeresztes, Berettyóújfalu térségében laksz elhozunk ès vissza is viszünk.Mi is ezen a környéken lakunk.Emailen ismerkedünk és aztán mesengeren tartjuk a kapcsolatot.

E-mail: tibikeebak@gmail.com
Szerkeszt
#24821 - Bisex,anyagi mentesen.
Bisex páros vagyunk. Nőitag 40/173/53 csupasz punci.Pasitag 45/185/108 17/5 intim.Keresünk lesbi vagy bisexnőt,kor max 50 alkat vékony, átlagos, kicsit telt,intim csupasz vagy szemérem dombon fazonírozott.Szeplők, terheségi, fogyási csíkok nem befolyásolják az ismekdesést . Pasi tagunk csak is külön az engedélyeddel csatlakozik.Nem utazunk,hejünk van álltalában péntek, szombat este. Emailen minden mást megbeszélünk. Képekkel a szimpátiát eldöntjük. Email angyalom78@gmail.com

Cím: Berettyóújfalu
E-mail: tibikeebak@gmail.com
Szerkeszt
#24754 - Édes hármas
Mi egy Veszprém Megyei fiatalos házaspár vagyunk. Magunkra igényes és tiszta. N/ 43. F/47. Keresünk egy hölgyet aki kipróbálná a hármas szex örömeit. Enyhe bi elfogadott. Ne legyél molett. Ha felkeltettük érdeklődésedet írj.

E-mail: batrak124@freemail.hu
Szerkeszt
#24734 - Pár lányt nem csak sexre
Pár keres hölgyet mindhárom fél örömére,Veszprémben akár odaköltözéssel is. 40-esek tiszták korrektek vagyunk.Nagy lakás télikert ,jacuzzi.

E-mail: dulifuli45@gmail.com
Szerkeszt
#24708 - Édes 3as
Fiatal pár vagyunk nő 33 ferfi 23 és. A nő keres meg egy hölgy társaságot kipróbálná a lesbi kalandot és megnézném párja hogy kefeli.apolt hölgyet keresünk 20-45 év közötti Komárom-esztergom-győr környéke. Emailben várom a jelentkezőket priviben képet kuldok

E-mail: bence99@azet.sk
Szerkeszt
#24652 - női masszőrt keresünk
Melyik Nő masszírozna meg mindkettőnket? 34/44 éves, ápolt, kedves Pár vagyunk. Nagyon izgat a dolog minket. Budapesten van lakásunk és fogadni is tudunk, Fényképes válaszokat várunk.

E-mail: abudapestt@gmail.com
Szerkeszt
#24647 - Boszikoma
Átlagos 50-es miskolci pár nőt keres hármashoz.

Cím: Miskolc,Áfonyás utca
Telefon: 06302780753
E-mail: Kicsi4067@freemail.hu
Szerkeszt
#24622 - Sziasztok
Mi fiatal igényes pár vagyunk.bi nőt keresünk. A fiú csak nézőkent venne részt... Érett nők is oké max 55 évig.

Cím: Bi nőt keresünk
E-mail: buzasnorbert8@gmail.com
Szerkeszt
#24616 - Barátságra és ...
Bp-i 45-48 pár keres masször nőt,aki mindkettönket meg masszírozna mindenhogy!Helyünk van!

E-mail: gyuri123@citromail.hu
Szerkeszt
#24598 - Huncut Barátnőt
sziasztok\r\n\r\nSzilvi vagyok 25 160 58 80c\r\nHuncut Barátnővel ismerkednék közös programok , huncut összebújások.\r\nEsetleg párral is ahol tiszteletben tartja a pár ffi tagja hogy a csajoké a főszerep!\r\nSzeretkezni nem szeretnék a pár ffi tagjával viszont orális játékoktól nem zárkózom el.\r\nAmennyiben megismernél kérlek írj pár soros bemutatkozást és tisztelj meg fotóval ellenkező esetben nem áll módomban válaszolni!!\r\n\r\nKöszönöm!\r\n\r\nSzilvi

E-mail: szilviszilvi25@gmail.com
Szerkeszt
#24574 - Barátságra
Ingyen szállás biztosít egy házaspár biszex lánynak a XVIII-ker ben.Még rezsit se kell fizetned.Irj és talizzunk.

E-mail: gyuri123@citromail.hu
Szerkeszt
#24523 - Szem nem marad szárazon!
Lucskosra élvezzük magunkat, ha az édeshármasunkban harmadikként velünk tartasz. Nagytotálban szívhatunk. Akárhol forogsz a karjaink között, mindig a szerszám jó oldalán leszel: legyen az egy derekas fasz, egy szopós női száj vagy egy szépen zümmögő vibrátor. 52 éves pasi és 43 éves csaj vagyunk, s ketten együtt olyan házaspárt alkotunk, amit kár lenne kihagynod, ha a saját biszexualitásodra és a mi kedves őrületünkre kíváncsi csaj vagy. Hajrá! Mi neked szurkolunk, hogy mellbedobással célba érj.

E-mail: hetedmagammal@gmail.com
Szerkeszt
#24493 - plussz élvezet
Mollett nőt keresünk harmadiknak,aki nem\r\nKONZERVATIVaki bevallalos!s igazi duci nő!

Cím: Lajosmizse.Virág utca 2
Telefon: 06705615205
E-mail: arvai.valeria68@gmail.com
Szerkeszt
Következő Utolsó


Bónusz+ hirdetések: