HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Havas Henrik az análpápával választott Miss Erotikát

Ahogy beléptem, azonnal egy vibrátorokkal teli placcnak sodort a tömeg. - Ez jó lesz? - kérdezte egy testes negyvenes, majd az ura bajsza alá tolta a rózsaszín análdugót. A válasz nincs meg, hömpölygök tovább. Sok Erotika kiállításon jártam már [1], de ekkora tömeg még nem volt sehol. A tapizásfetistiszta [2] japánoknak maga lett volna a mennyország. Persze a rendezvény csúcsán, szombat este, nyolckor érkeztem, a színpadon épp Garami Gábor konferált, akarnom se kellett, odalökdöstek.

Kiderült, hogy a SYMA csarnokban 14. alkalommal megrendezett budapesti Erotika kiállítás és börze [3] a Miss Modell Ügynökséggel karöltve Miss Erotika választást hirdetett. A versenyzők interneten jelentkeztek, közülük választották ki a zsűritagok a nyolc döntőst, akik szombaton szexi szerelésben, aztán fehérneműben a közönség előtt is felvonultak. A szakmai zsűri öt emberből állt. Kovács "Kovi" István pornófilmrendező mellett egy furcsa nevű, szőke asszony feszített, mellette a zsűri elnöke, a folyton huncut tekintetű pornóproducer, a francia análpápa [4], Pierre Woodman, és ott volt az épp inaktív [5]Lauro Giotto is. Neki egyébként nem volt könnyű dolga ugyanis minden csajt imád [6]. Nem véletlenül lett belőle pornószínész. A zsűri ötödig tagja, Havas Henrik késett, állítólag dugóba került a taxija, de ne izguljon, a végére csak befutott.

A lányok már a színpad mögött izgultak, mire Havas Henrik is megérkezett. Kovival és Giottóval kezet rázott, majd horgászmellényében lehuppant az análpápa mellé, mire Woodman kedélyesen megveregette a tanár úr vállát. Havas kedvéért a versenyzők még egyszer, egyenként megmutatták magukat. Kinga topmodellt játszott, Emília és Éva áttáncolt a színpadon. A döntésre két percet kapott a zsűri. A korlátnál toporgó hatvanas, dauerolt nénik szerint a hármas a nyerő, bár favoritjukat később az ötös számú versenyzőre cserélték. Közben feszülten lesték, hogy látják-e magukat a tömeget pásztázó kivetítőn. Nem volt szerencséjük.

A zsűri két percéből öt lett, a lányok sorban állva várták az ítéletet. Harmadik helyen Lola, a fenékmutogató mosolygós végzett, és ezzel 50 000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal és egy, a szexy.hu-n megjelenő fotósorozattal lett gazdagabb, ráadásul a kedvéért még Lauro Giotto is abbahagyta az smsezést, és inkább megpuszilta a lányt.

A második helyezett Emília lett, amivel a zsűri tényleg bebizonyította, hogy nem a szépséget pontozta. A mezőny legidősebb versenyzőjét, aki a harmadik helyezettnél egy ötvenessel többet kaszált, Kovi köszöntötte. Ahhoz képest, hogy márciusban úgy tűnt [8], Kovi még mindig Schobert Norbi étrendjén él, a pornórendező meglepően nagy lett, ami rossz lábával kiegészülve nem könnyítette meg számára a színpadi mozgást.

A győztes, a négyes rajtszámú Kinga, aki 150 000 forint értékű utazási utalványt és persze a fotósorozatot nyert, az análpápától vehette át a díját. A topmodellszerű csaj büszkén viselte a Miss Erotika 2009 címet. Vajon a Velvet-olvasók is egyetértenek az eredménnyel?

index

2009.09.28. 11:08
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: