HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szexmasszázs

Technikák
Szét lehet választani a masszázs különböző formáit, technikáit, attól függően, mit kívánunk elérni, bár néha nehéz dolgunk van. Van aki attól is elélvez, ha egy szép nő hosszan megfogja a kezét, arról nem is beszélve, ha nem a kezét fogja. Tőlünk jóval keletebbre teljesen természetes volt, hogy férfiak nőket fürdettek és ha arról volt szó, akkor csak fürdettek. A távol keleti ember számára teljesen természetes a masszázs. Ők tudják, csak azt az embert tudjuk megmasszírozni, akit szívesen megérintünk, akit érinteni, érezni öröm. Az első és fizikai létezésünk során meghatározó élményünk az anyai simogatás, minden masszázs alapja. Csecsemőkorunkban tanuljuk meg, hogy milyen izgalmas és kellemes érzés megérinteni önmagunkat - innen már nagyon közel van az önmasszázs, mint maszturbáció. Persze idővel rájön az ember, mennyivel kellemesebb, ha valaki más, történetesen partnere az, aki az érintés a masszázs az örömszerzés élményében részesíti. Kísérleti és tapasztalati tény, hogy az érintés kedvezően befolyásolja fizikai állapotunkat és hangulatunkat, az erotikus masszázsra ez pedig fokozottan igaz.

Mi akkor a különbség masszázs és szex masszázs között?
Csak a céljában van. Létezik nagyon sokféle masszázs technika ahol mezítelenül, teljes testtel dolgozik a masszőr és bár az a célja, hogy páciense jól érezze magát, arra mégis nagyon figyel, hogy ne legyen igazán "jó" neki. Mi ez, ha nem álszentség. Az erotikus masszázs ezzel szemben arról szól, hogy minden létező módon és mindent bevetve jutassa gyönyörökhöz a partnert. Arról, hogy mekkora különbséget jelent egy - egy szeretkezés attól függően, hogy ki a partner és ,hogy "mit tud" remélhetőleg minden olvasómnak jutott élmény. Az átlag szeretkezések az ember testének és érzékszerveinek csak meglepően kis részét veszik igénybe.

Az egész test erogén zóna
Kevesen tudják és tapasztalták meg, hogy valójában az egész test erogén zóna. Egy profi kurva, egy profi masszőr ( a kettőnek nem feltétlen kell ugyan azt jelentenie) tudja, hogyan kell úgy nyúlni a testhez, hogy minden izgató, izgalmas és kéjes legyen. Az ember kéjérzetével nagyon tág határok között lehet játszani, és aki nem öt perc alatt akar elszállni, az a gyönyörök nagyon magas fokát tapasztalhatja meg. Minél lassabban és többször visszafogva adagolják az érintést, nyomást, húzást, minél gazdagabb a repertoár, annál jobb - lehet. A partner, a masszőr tudásán, fantáziáján túl, fontos, hogy önmagában is vonzó, esztétikus legyen. Nem véletlen, hogy az erotikus szalonok szép testű és ügyes kezű lányokkal, fiúkkal dolgoztatnak szívesen. Hogy ez utóbbi mit jelent, azt mindenki maga döntse el. Mint ahogy azt is kívánom életében legalább egyszer próbálja ki, milyen is az, amikor " nem kell tenni semmit", amikor mindent csak csinálnak és adnak nekünk. Tud olyan veszélyes lenni, mint a kábítószer, de mégis ezerszer egészségesebb.

Merjünk mi is kísérletezni!
Párunkat bátran kápráztassuk el "masszőri" képességünkkel. Kísérletezzünk, használjuk testünk minden részét és minden módon. Lehet mi is meglepődünk azon, hogy mire vagyunk képesek. Persze, tanulni is szabad. Az egyik legrégebbi jóga irányzat a Tantra, arról szól, hogy lehet elérni a megvilágosodást szexualitás révén. Ha ez nem is sikerül mindjárt elsőre, de lehet, hogy évtizedek óta fennálló fájdalmaink szűnnek meg, és még el is élveztünk.

harmonet

2005.08.23. 20:55
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír



Bónusz+ hirdetések: