HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szexelj, és tanulj!

Tanulni sokféle képen lehet, hogy annak pozitív jelei legyenek a bizonyítványban. De most egy újabb tudományos munka segít a diákoknak, hogy miféle módszert válasszanak a jegyek javításához, és a tananyag könnyebb megtanulásához.

Egy német tanulmány kimutatta egy hosszadalmas kísérletsorozat után, hogy az egyetemi diákok, hallgatók jegyei összefüggésbe hozható a szeretkezésük mennyiségével. A tudósok megvizsgálták a hallgatókat, hogy milyen a szellemi teljesítő képességük egy szeretkezés előtt, és hogy milyen az agyuk befogadó képessége a szex után.

Az eredmények világosan kimutatták, hogy akik gyakran, és rendszeresen szexuális életet élnek, azoknak jobb a szellemi teljesítő képességük, mint a szingli vagy alkalmi szexet élő diáktársaiknak.

Sajnos a kutatás arra nem tért ki, hogy mennyi is legyen az a heti átlagos szexuális együttlét, ami biztosítja az erőt a tanuláshoz, és ezzel elérhetőek a jó jegyek, vagy mennyit szeretkezzenek a diákok a szünidők alatt.

Szóval diákok, szexre fel, és mindezt a jó jegyekért! Aki pedig a suliban az osztály első, hát azt a háta mögött ezentúl jól ki lehet beszélni, mert most már mindenki tudja, hogy mit is csinál az illető egész éjjel...

nice

2005.09.25. 20:30
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: