HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

G-pontológia

Történelem

Grafenberg 1944-ban közzétette álláspontját, miszerint a hüvely elülső falán található egy pont, amit ha megfelelően stimulálnak, garantált az orgazmus. Más kutatók azonnal ellentmondtak neki, és csak évtizedekkel később vették elő újra a témát.

A modern tudomány azóta annyit derített ki, hogy egyes nőkben van ilyen pont izgalmi állapotban (ráadásul boncolás során sem találtak rá semmilyen bizonyítékot). Van olyan álláspont is, miszerint a vagina egész elülső fala maga a G-pont.

Férfiaknál ez is egyszerûbben ment, hiszen azonnal a prosztatájukkal azonosították.

Hol van, ha van?

A G-pont a fő álláspont szerint mirigyek és idegvégződések kis csomója, ami a húgycsőnyílás vagy a húgycső közelében található. Csak izgalmi állapotban kitapintható, mert csak akkor áll ki a vagina falából.

Ha meg akarsz róla győződni, hogy neked van-e vagy nincs, akkor jársz a legjobban, ha leguggolsz, és úgy fogsz hozzá a keresgéléshez. Kend be síkosítóval az ujjad, és dugd be a hüvelyedbe. A hasfalad irányába kell ráakadnod egy borsónyi szövetdarabra.

Először ne kezd el vadul simogatni, csak tartsd rajta az ujjadat. Ha orgazmusod lesz az izgatásától, ne olyasmire számíts, mint amilyen a klitorális.

És mi van a férfiakéval?

A férfiak prosztatája a húgyutak közelében helyezkedik el. Ha izgatni szeretnéd, először is kend be síkosítóval az ujjadat. A végbél elülső falán, csak néhány centire a végbélnyílástól, egy körülbelül diónyi nagyságú szervet kell találnod, amit lefelé irányuló határozott mozdulatokkal kell masszírozni.

Az orgazmus elérése eltarthat egy darabig, így úgy helyezkedj el, hogy kényelmes legyen neked is, meg a párodnak is. Megéri a fáradtságot, mert a férfi úgy élvez el, hogy te hozzá sem értél a péniszéhez. A férfiak állítása szerint orgazmusuk ilyenkor intenzívebb, és spermájuk egyetlen kilövelléssel távozik, nem pedig szakaszosan.

Ha már mesterfokon megy a férfi G-pont ingerlése, akkor párosíthatod orális szexel is.


rtlklub

2007.09.04. 23:09
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: